Verzenden en retourneren

Verzenden

Verzenden doen wij via de PostNL of DPD. Indien je bestelling overgedragen is aan het pakketbedrijf sturen wij je de track en trace per mail!

De kosten van het verzenden zijn als volgt:
Brievenbus pakketjes kosten € 4,25.
Reguliere pakketjes kosten € 6,95.
En indien je bestelling boven de € 75,- uitkomt zijn de verzendkosten voor onze rekening!

 

Retourneren


Indien het online bestelde artikel toch niet is wat je in gedachten had dan mag je het desbetreffende artikel ruilen binnen 14 dagen na ontvangst, sale items uitgezonderd.

Let wel op: wij nemen geen artikelen retour die zijn gedragen, waar make-up vlekken op zitten of beschadigd is. Ook moeten alle kaartjes aan de retour gezonden items zitten. Make-up, oorbellen, lingerie en badkleding kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking niet is open gemaakt.

Wanneer je retour aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, meld je de retour aan door een email te sturen naar info@wearopen.nl. Vermeld in de email je naam, het ordernummer, het product en reden van retour. Vervolgens kun je je retour met Track&Trace code terugsturen naar onderstaand adres:

Wear Open
Albert Cuypstraat 117
1072 CR Amsterdam

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Bewaar de bon met Track&Trace code goed ter referentie.

 

Terugbetaling


Wanneer wij jouw pakketje hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Binnen 7 werkdagen wordt het retourbedrag op je bankrekening teruggestort.

Mocht je na 3 werkdagen toch geen bevestigingsmail hebben ontvangen van je retour, neem dan contact met ons op via: info@wearopen.nl.