Verzenden en retourneren

Verzenden

Verzenden doen wij via de PostNL of DPD. Indien je bestelling overgedragen is aan het pakketbedrijf sturen wij je de track en trace per mail!

De kosten van het verzenden zijn als volgt:
Brievenbus pakketjes kosten € 4,25.
Reguliere pakketjes kosten € 6,95.
En indien je bestelling boven de € 75,- uitkomt zijn de verzendkosten voor onze rekening!

 

Retourneren


Indien het online bestelde artikel toch niet is wat je in gedachten had dan mag je het desbetreffende artikel ruilen binnen 14 dagen na ontvangst, sale items uitgezonderd.

Let wel op: wij nemen geen kleding retour dat is gedragen, waar make-up vlekken op zitten of beschadigd is. Ook moeten alle kaartjes aan de retour gezonden items zitten. Make-up, oorbellen, lingerie en badkleding kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking niet is open gemaakt.

Wanneer je retour aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, meld je de retour aan door een email te sturen naar info@wearopen.nl. Vermeld in de email je naam, het ordernummer, het product en reden van retour. Vervolgens kun je je retour met Track&Trace code terugsturen naar onderstaand adres:

Wear Open
Albert Cuypstraat 117
1072 CR Amsterdam

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Bewaar de bon met Track&Trace code goed ter referentie! Natuurlijk kun je het artikel ook binnen 14 dagen gratis retourneren bij ons in de winkel. Neem dan wel je aankoopbewijs (email bevestiging) mee, wij nemen je retour dan aan en zorgen dat het geld wordt teruggestort zoals hieronder vermeld, de verzendkosten ontvangt u niet retour.

 

Terugbetaling


Wanneer wij jouw pakketje hebben ontvangen of je retour in de winkel hebben aangenomen, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Binnen 7 werkdagen wordt het retourbedrag op je bankrekening teruggestort (let op; we geven geen geld terug in de winkel!).

Mocht je na 3 werkdagen toch geen bevestigingsmail hebben ontvangen van je retour, neem dan contact met ons op via: info@wearopen.nl.

Artikelen die zijn gekocht in de winkel kunnen niet geretourneerd worden aan de webshop!